Αθήνα 2012 - 1ος Διαγωνισμός Δίσκων & Βιοτοπικών Ενυδρείων Ανατολικής Μεσογείου

Στις 5-7 Οκτωβρίου 2012 στα πλαίσια του φεστιβάλ "Κατοικίδια εν δράσει" πραγματοποιήθηκε ο 1ος Διαγωνισμός Δίσκων & Βιοτοπικών Ενυδρείων Ανατολικής Μεσογείου στην Αθήνα. Το event διοργανώθηκε από τον Nidal Rezeq και γενικός συντονιστής του μεγάλου αυτού ενυδρειακού γεγονότος ήταν ο Heiko Bleher.
Στο διαγωνισμό δίσκων έλαβαν μέρος περισσότεροι από 70 δίσκοι ενώ σε αυτόν του βιοτοπικού ενυδρείου διαγωνίστηκαν 9 βιότοποι. Κριτές ήταν οι πολύ γνωστοί σε όλο τον κόσμο Heiko Bleher από την Γερμανία, ο Cuneyt Birol από την Τουρκία και ο Jeffrey Tan από την Μαλαισία. Οι κατηγορίες που διαγωνίστηκαν οι δίσκοι ήταν οι παρακάτω 7: Wild, Solid Turquoise, Striped Turquoise, Paterrned, Red, Spotted και Unclassifiables.
Την τελευταία ημέρα υπήρξε και μια ομιλία του Heiko Bleher στο περίπτερο του Σταύρου Τσιπά www.abyssos.gr για τα "περίεργα" ψάρια του γλυκού νερού. Φωτογραφίες από την ομιλία του μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Φωτογραφίες κατά την απονομή των βραβείων από τους κριτέςΦωτογραφίες από μερικές από τις συμμετοχές των βιοτοπικών ενυδρείων & των δίσκων

 

Φωτογραφίες από την ομιλία του Heiko Bleher στο περίπτερο του www.abyssos.gr

 

Print this page
Last updated 08/10/2012
©opyright www.istellas.gr

 
 
 
Last updated
 
 
 
DHTML Menu / JavaScript Menu - Created Using NavStudio (OpenCube Inc.)